Home/Modeller

VÅRA TÄLTVAGNAR

Fred, Jack & Joe

Lätt att känna igen. De tre bröderna, Fred, Jack & Joe. Tillverkad med samma robusta material. För två personer är tältvagnarna Fat Freddy och Sleepy Joe perfekta. Lazy Jack är den ultimata tältvagnen för familjen. Med plats för två, fyra eller sex personer att sova i.

Easy Load är standard. Dessutom är alla våra tältvagnar utrustade med Clima-C-systemet. Maximal ventilation och solskydd. Vårt campingsystem innebär maximal flexibilitet vilket gör att våra tältvagnar lämpar sig för alla tänkbara familjekonstellationer med eller utan (bonus)barn.

home pinpoint op kaart

‘Den snyggaste och charmigaste tältvagnen. Gott om plats för bagage och fönster runt om. Tack vare sidoväggarna kan man ha fönstren öppna även när det regnar.’ –  Henri Westemont

från två till sex och tillbaka

Antal sovplatser är flexibelt. Campooz tältvagn anpassas efter din familjesituation. Utan barn, med (bonus) barn, barn som sover separat, eller barn som bor hos sina mor/farföräldrar. Kombinationerna är oändliga!

 • Fat Freddy för två till fyra personer

 • Sleepy Joe för två till fyra personer

 • Lazy Jack för två, fyra eller sex personer

 • Sovdel 2 är avtagbar på Lazy Jack

 • Ugly Betty monteras på tältet eller fristående

TREKKING OCH CAMPING

vad väljer du?

Våra tältvagnar finns i en Camping eller Trekking version. Valet är ditt. Ska du campa på våren, när det fortfarande är kallt, eller ska du till Sverige eller Norge? Då är Camping-versionen ett utmärkt val. Gillar du värmen och jagar solen vid Medelhavet? Då ska du överväga Trekking version.

trekking auvent

TREKKING

robust och elegant
 • En solmarkis i bomull, lätt att sätta upp
 • Robusta bambupinnar
 • Med sidoväggar
camping auvent complet

CAMPING

ett komplett förtält
 • Förtält med två separata sidor och en frontvägg
 • Inklusive golv
 • Kan byggas på med en solmarkis

‘Tack vare det unika ventilationssystemet är detta den coolaste tältvagnen.’ – Reinier Sanders

clima-c toit convertible

Smart ventilation

CLIMA-C-SYSTEMET. Behaglig temperatur under varma dagar och nätter tack vare den smarta ventilationen. Det speciella konvertibla taket ser till att varm luft hittar ut och att du kan sova under stjärnorna.

remorque

Trailer

CAMPOOZ tältpaket har kombinerats med en släpvagn av bästa tyska kvalitet. Montera enkelt av tältet från vagnen så kan du använda denna året runt. Släpet är perfekt för tunga arbeten, och lämpar sig för alla byggmaterial tack vare de praktiska dimensionerna. Standard är en extra lång dragstång.

remorque ouvert

DIY och camping

AVTAGBART TÄLTPAKET. En 13 nyckel är allt du behöver för att montera av tältet från trailern. Detta gör Campooz till ett helt unikt koncept! Du kan förvara tältet på sidan i garaget medan du använder trailern året runt.

easy-load-interieur

Easy Load

STANDARD PÅ VARJE TÄLTVAGN. Ingen kan vara utan den längre! Så från och med nu är det en del av standardutrustningen. 1300 liter bagageutrymme nära till hands. Via bakre luckan, sängluckan och uppifrån. Utan att behöva veckla ut tältet.

Varför en nyckel storlek 13? Första gången de tre Campooz männen träffades var på ´Sleutel 13 Rally´som organiserades av Gert och Raoul. Harry följde med med en bil full av reservdelar. Rallyt kördes från Rumänien till Nederländerna i gamla Dacias. Det enda som behövs för att reparera dessa bilar är en storlek 13 nyckel!

Helt komplett!

Ett rent tält fortfarande efter tio år? Campooz fall! Punkteringvätskan för att fylla det platta däcket är slutsåld? Reservhjul! Sugen på terrängkörning? Stötdämpare! Ännu bättre sömn? Froli sängsystem! Kanske en större Fat Freddy eller ännu mer utrymme för chill i Lazy Jack? En extra solmarkis! Vill du njuta av din egen matlagning? Ett Campooz kök!

LADDA NER

VÅR BROSCHYR